الكشك المصري
2 مشترك
صفحة 1 من اصل 1
الكشك المصري
واوووواوووو بقي كشك بس اية عجب
وقت الطهي: 15 دقيقة
المقادير: 1
لتر شوربة (دسمة مثل شوربة البط)
1 كوب لبن حليب أو زبادي
بصلة مفرية
سمن لتحمير البصلة
دقيق يكفي لعمل عجينة لينة سائلة
التحضير:
1- يوضع اللبن في سلطانية ويضاف له الدقيق تدريجيا حتى تتكون عجينة لينة نوعا وتترك حتى تخمر قليلا.
الطبخ
1- تغلى الشوربة ثم تضاف إليها العجينة اللينة مع التقليب السريع ثم تهدأ النار ويستمر في التقليب حتى يغلظ قوامه.
2- تعمل التقلية من البصل بتحميرها في السمن حتى تصفر ثم نضيف السمن المتخلف فقط إلى الكشك ويقلب جيدا.
3- يغرف الكشك في أطباق شبه مسطحة ويجمل الوجه بالبصل المحمر.
المعالجة: إذا حدثت كلاكيع أو تكتل أثناء العمل تضرب بالمضرب ثم تصفى قبل إضافة السمن.
رد: الكشك المصري
ههههههههههههههههه لا ده صعب اوى ع فكرة انا هبقى اعزم نفسى عندكو او عند اى حد بس ميكونش معمول بشوربة البط دى بتكتم ع نفسى تقيلة اوى مشيها ماجى احسن
emo nights- عدد المساهمات : 4
السٌّمعَة : 1
تاريخ التسجيل : 01/05/2009
مواضيع مماثلة
» خطب للشيخ محمود المصري
» حصريا باتش الدوري المصري فيفا 2010
» حصرياا باتش الدوري المصري 2011 جامد جدا للبيسا 2010
» حصريا باتش الدوري المصري فيفا 2010
» حصرياا باتش الدوري المصري 2011 جامد جدا للبيسا 2010
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى